tisdag 15 september 2009

Bild nummer #1

En bild säger mer än tusen ord. Fast idag orkar jag inte förklara bilden ovan med just så många ord.

Jag och fredde sitter längst nere i vänstra hörnet, vi är lite för oss själva. Antagligen för att vi inte hade träffats på ett tag. Sen är ju fredde min "kompis-soul-mate". Även Marielle och Cissi har placerat sig tillsammans med varandra och ser sötare ut än florsocker.
Den undre raden är faktiskt ganska tråkig, det är inget speciellt med den. Det är först när vi kommer till den övre vi kan börja lee med det stora leendet. Först och främst ska vi reda ut Ogges situation. Den är egentligen inget speciell. Han har placerat sig lite utanför själva gruppen. Förståligt, eftersom den övre raden ser allmänt CP ut.
Ante och Elin ser ut som ett sött par. Men precis innan bilden togs så vände sig Elin till vänster för att ta en titt på sin vän Andreas, och det hon möttes av gjorde henne så ledsen att hon började gråta.
Emelie däremot, hon tog en titt åt höger för att beundra sin bildkamrat. Och han, ja, hans sätt att uppträda på bilden är oförklarigt. Det är lätt att se i Emelies min att hon fattar noll. Klockrena människor, klockren bild!

1 kommentar:

Malmis sa...

Kärlek