onsdag 30 december 2009

Kvinnor på festen

Hur ska du tackla den speciella tjejen som sitter till vänster om Calle på den feta hemmafesten?
Hur får du din lilla brandman att hitta en utryckning under natten?
Vad säger du till Söta Camilla för att få henne till din planhalva?
Hur ska du plocka ner skolans snyggaste tjej till jorden?
Here´s How:
(Denna guide funkar bättre om du själv är snygg)


Brud #1
Ålder: 18
Utseende: 5/10
IQ: 70

Vi börjar med en lätt kärring. Detta är alltid tjejen som inte får så många killar. Hon sitter bredvid dom snyggare och följer alltid gruppens "ledare", och har inte mycket till "Record" att skryta med. Du känner igen henne som den halvknubbiga blondinen med enstaka finnar i ansiktet, konstant skrattandes åt allt du säger. Eftersom hennes IQ är så pass lågt behöver du inte kräma ut dig några avancerade taktiker här inte. Känner du för att sjunka så lågt/du inte är snyggare, så passar denna kvinnan dig bra.
Det enda du behöver göra är att starta en konversation. Börja med ett skämt, följt av något intressant(som får henne att inse att du är smart), så kommer hennes Facebook update dagen efter att se ut såhär: Karin Stavsjö is: Jag träffade bästa killen hihi jag är lite kär hihi han är smartast och snyggast i världen hihi :D han e fett skojsig oxå. PUSS

Brud #2
Ålder: 19
Utseende: 9/10
IQ: 90

Nu till någon svårare. Det här är tjejen som faktiskt är ledaren i gruppen. Hon går tredje året i gymnasiet och har inte insett att killar egentligen bara behöver en charmig personlighet för att vara attraktiva, till din fördel såklart.
För att göra det lättare för dig att få till det med denna varelse ska jag nu förklara hur hon fungerar, vi kallar henne Lisa.
Lisa var alltid den söta tjejen när hon växte upp. Det var tills hon började högstadiet. När Lisa bytte skola insåg hon att man faktiskt kan göra mer med killar än att bara pussas och hålla handen. Hon tappade oskulden tidigt och smakade sin första cider i åttan. Lisa är aldrig nöjd med saker hon lätt kan få, vill ha det hon inte kan få och vill alltid vinna.
Ni ser, tjejer kan jämföras med en Fotbollspelare eller en riktig CS-Nörd. När det kommer till killar så är det så mycket mer än att bara få känslor för någon och sen spendera sin tid med killen. NEJ, så är det verkligen inte.
De vill kunna berätta för sina stallkompisar hur de efter 3h av flörtande till slut fick göra mål/vinna en klan-match.

Nu när du vet hur Lisa fungerar så går vi rakt på sak, let the game begin.
Du börjar lite anonymt, sitt gärna i 30-40min i gruppen och bara lyssna på vad alla säger, lägg till någon kommentar då och då. Men låt det inte gå för länge, då snor någon din plats och du får gå hem med Brud #3. Taktiken här är att ta mer och mer plats, men vad du än gör, ragga för fan inte på Lisa, nej, när du skrattar/berättar något, flörta lite med Brud #1. Detta kommer få Lisa att bli galen. I henne huvud kan du höra "Varför flörtar han inte med mig? Jag är ju snyggast i rummet"
And your done. Hon blir så otroligt sur att hon själv kommer börja ragga på dig. Se till att inte fucka upp det med
1. För mycket alkohol i blodet
2. Orakad pung,
3. Föreslå en trekant

Brud #3
Ålder: 21
Utseende: 2/10
IQ: 130

Denna tjej må vara smart, men eftersom hon är så jävla ful så har du inte mycket att frukta. Hon är väl medveten om att killar är kåta som djur och använder det till hennes fördel. Så här behöver du egentligen inte anstränga dig. Men vänta alltid till 03:15 innan du bestämmer dig, om alla andra redan är tagna kan du gå på denna, men se till att ha en extremt välutvecklad plan hur du ska ta dig där ifrån morgonen efter, hon kan ha snygga kompisar, och hos dom vill du inte ha dåligt rykte.


Bra att veta
  • Tjejer vill alltid ha det dom inte kan få.
  • Tjejer är lika kåta som killar, dom är bara bättre på att dölja det
  • För att få den heta blondinen måste du först lägga din charm på den tjocka brunetten.
  • Elak + Charmig + Dissig + Rolig = LIGG!

3 kommentarer:

Josephine sa...

hahaha alltså, jag hatar verkligen detta inlägg :P
kick your ass i will!
<3

Anonym sa...

seriöst haha du försöker framstå som nån elite , men allt jag minns är att du har haft fula brudar hittills ...

DanielLagré sa...

För det första, vem är du?
För det andra, behöver man ha snygga brudar för att känna till hur det andra könet fungerar?
För det tredje, hur otroligt underutvecklad är du att inte förstå ironin i detta inlägg?

Skaffa dig ett tresiffrigt IQ och en människosyn som inte går hand i hand med Adolf Hitler, tack!