onsdag 9 december 2009

Bild Nummer #5



Fredric, Fredde, Freddprutt, InzaNe, kexet, ja denna varelse har många namn.
Dess utseende kan variera ganska mycket. Men vanligast är helt klart den å så inne Street looken. Gärna ett par överbetalda byxor, med ett par skor från dem Engelska märkena.
På dess maskulina överkropp ser vi gärna en enkel T-shirt med en Hood-luva också den, av den dyrare varianten. Det är inte ovanligt att fenomenet sätter en dyr guldklocka runt vristen för att dra till sig de hjärndöda honorna.

Beteendet hos Fredric är väldigt välkänt, du märker ganska snabbt när du har en i din omgivning. På lättaste sett känna igen varelsen, är att betrakta förvirringen som pågår i hans primitiva skalle. Att ett uttryck som "ETT TVÅ TRE, KYCKLING" brister ut i konversationen om världens fattigdom tillhör inte det ovanliga, och är ack så vanligt i varelsens vardag.
Hälsningsfrasen hos det fantastiska fenomenet är för det mesta "TJENA MEEN". Men de senaste forskningarna bevisar att nya hälsningsfraser håller på att uppstå. "TJA SMULAN" och "DRA ÅT HELVETE" har under senaste tiden hörts komma ur dess mun.

ElFredrico, eller Fredrik på Svenska, gillar att para sig med flertalet honor, men håller sig alltid undan när han har hittat en hona som förgyller hans vardag. Djuret förmedlar gärna om sina parningslekar till sina stamkompisar.

Under året 2003 fann Fredric en sann vän hos en annan stam. Stammen kallas för Peking och vännen finns fortfarande kvar hos honom. Det finns väldigt få information om vännen, men det finns dom som säger att Fredde har smittat av sig något fruktansvärt. Forskare befarade till en början att detta var Sveriges nya Pandemi, men insåg snabbt att det inte var så smittsamt.

Det finns osäker information på att vännen har börjat med en rad av beteenden som Fredric har lärt honom, men det är inget Sveriges smartaste män kunnat fastställa.
Förhoppningsvis ser vi inte en stor spridning i Sverige, för då kan vi fastställa att Sverige kommer bli världens mest oseriösa land, och ingen kommer ta oss på allvar.


Inga kommentarer: