onsdag 17 februari 2010

Ackumuleringsbyxor: Ja, det vore något det. Eftersom människan når en tröskel någon gång i livet där han eller hon inte längre kan häva i sig tonvis med skräpmat, borde våra kläder anpassa sig efter skapelsen. Fatta, att bara behöva köpa ett par byxor under hela livet. Ja, det mina vänner, är en lysande affärsidé

Framtishistoria: A.K.A planering eller förväntan. Dom gånger du bestämmer vad du ska göra, ja då har du skapat dig en framtidshistoria. Tänk på det. Vill du verkligen skriva boken innan du har läst den? Kinda Awesome, nei.

Framstjärtssadel: Det finns så många killar som inte vet vilken fil dom ska lägga sig i när de ska åka in i tunneln. En sadel som sätter allt på plats vore väl lysande. Brilliant I Say, yet another affärsidé.

Fredric Känngård: [Info file missing]

Tranbärsgrogg: Aldrig testat. Smakar antagligen tranbär blandat med sprit. Usch.

Testosterontuttar: Om du någon gång har träffat en flicka/dam som har ett väldigt manligt beetende, ja då har du träffat någon som har testosterontuttar. Dom har ett fyrkantigt utseende. Dom luktar dessutom BLÄ. Ja, blä och ost.

Hej då!

1 kommentar:

Mli sa...

daniel jag vill bara att du ska veta att jag hoppas verkligen det är gary som skrivit detta för annars är jag orolig för din mentala hälsa :P